Machines

manders-pagheader

 

Manders Sportprijzen heeft diverse plotters, grafeer- en lasermachines en een laminator in huis waardoor Manders Sportprijzen garant staat voor een snelle en kwalitatief hoogstaande levering. Alles wordt in onze eigen werkruimte geproduceerd.
 

Mimaki CG-160 FXII

Onze MIMAKI plotter is gekend door zijn robuustheid. Naast het uitermate nauwkeurige snijgedrag heeft de FX plotter een optisch oog in zich. Met dit oog kunnen wij niet alleen full colour contour uitsnijden maar door het schutvel een contoursnede aanbrengen.

Specificaties Mimaki CG-160 FXII:

  • Maximale snijbreedte 160 cm
  • Ideaal geschikt om contouren uit te snijden van beprinte vinyl


 

Mimaki JV33-160

Hoge printkwaliteit, zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en verhoogde printsnelheden zijn de specificaties van de Mimaki JV33 series inkjet printers.

Deze printer kan met zeer hoge snelheden printen, zonder dat dit terug te zien is in de print. De maximale printbreedte van deze printer is 160 cm. 

Roland Soljet Pro II

Met onze Roland Soljet kunnen wij fotorealistische prints tot wel 187 cm breed vervaardigen. De prints hebben een levensduur van 3 jaar (zonder laminaat) bij buitengebruik. De prints zijn krasbestendig en hebben een prachtige kleurdekking. 
 

LaserPro Spirit GX

Met 960 mm x 610 mm heeft de LaserPro Spirit GX een extra groot werkbereik. Met de ingebouwde Quality Speed ​​Mode behoudt het een uitmuntende kwaliteit, terwijl de machine werkt op maximale snelheid. 

GravoGraph IS400

De GravoGraph 400IS heeft een grote betrouwbaarheid en gravure van topkwaliteit. Het graveerbereik is 305 x 210 mm met een maximale doorlaathoogte van 120 mm. De IS400 kan grote en cylindrische voorwerpen aan. 

GravoGraph IS8000

De GravoGraph 8000IS is vergelijkbaar met de IS400. Het graveerbereik van de IS8000 is 610 x 1220 mm. 

Bizon laminator TH1600

De BIZON koud laminator met verwarmde bovenwals (TH) beschikken naast de snelheid- en drukinstellingen ook over eenvoudig regelbare temperatuurinstellingen.